Gemakkelijk
40Min
4 Personen | |
---|---|
2 | rode paprika's |
3 | wortels |
1 | ui |
1 | aardappel |
2 tenen | knoflook |
1 l | groentebouillon |
peper en zout naar smaak | |
4 | plakjes bladerdeeg, ontdooid |
50 g | geitenkaas |
1 el | olijfolie |
1 | ei |
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Snijd de paprika’s in blokjes. Schil de wortels en snijd in plakjes. Snipper de ui en hak de knoflook fijn. Schil de aardappels en snijd in blokjes.
Verhit één eetlepel olie in een soeppan en fruit de ui en de knoflook 1-2 minuten.
Voeg de wortels, paprika en aardappel toe. Bak even mee.
Bereid ondertussen de bouillon door de bouillonblokjes toe te voegen aan het kokende water. Voeg de groentebouillon toe aan de soeppan en breng aan de kook. Laat het geheel ongeveer 15 minuten sudderen tot de groenten gaar zijn.
Pureer de soep met een staafmixer tot een gladde massa. Breng op smaak met peper en zout.
Steek sterren uit de plakjes bladerdeeg met behulp van een uitsteekvormpje of snijd sterretjes uit de losse pols. Besmeer de bladerdeegsterren vlak voor het serveren met opgeklopt ei en de bak ze ongeveer 12 minuten in de voorverwarmde oven tot ze goudbruin en knapperig zijn.
Serveer de soep met een handje verkruimelde geitenkaas en een bladerdeegster bovenop.
De prijs van dit gerecht is ongeveer €1,07 per persoon.
Niet meer verkrijgbaar
Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.
Herinnering actief!
Herinnering bevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.
Bevestiging van je e-mailadres