Gemakkelijk
10Min
15Min
4 Personen | |
---|---|
1 | verpakking pureersoep bloemkool, knolselderij en prei |
2 el | boter |
1 el | kerrie poeder |
500 ml | water |
1 1/2 | bouillon tablet |
200 ml | room |
1 | rode appel |
30 g | hazelnootjes |
Smelt de boter in en grote soep pan en roerbak hierin groenten met de kerriepoeder 3 min op half hoog vuur. Voeg het water en de bouillon tabletten toe en breng aan de kook.
Zet het vuur zacht en laat 15 min koken tot de groenten beet gaar is. Snij onder tussen de appel in kleine blokjes.
Rooster de hazelnoten goudbruin en hak ze grof. Bak de appelblokjes en of sterretjes en wat van de achtergehouden prei ringetjes 2 min in een beetje boter aan. Haal de pan van het vuur en voeg 150 ml van de room toe. Pureer de groenten met een staafmixer tot een romige soep.
Schep de soep in kommen en schep in elk 1 el extra room,roer dit even om en verdeel de appelblokjes en of sterretjes en de gehakte hazelnootjes erover. Maal er tenslotte nog wat bonte peper over..
Snijd de helft van de appel in plakken en druk er kleine sterretjes uit met een klein koekstekertje. Voor extra feestelijk effect!
Niet meer verkrijgbaar
Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.
Herinnering actief!
Herinnering bevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.
Bevestiging van je e-mailadres