Gemakkelijk
5Min
4 Personen | |
---|---|
2 | passievruchten |
150 g | mango, vers of ontdooid |
125 ml | slagroom |
2 el | kristalsuiker |
100 g | witte chocolade |
250 g | mango-passievruchten vla |
4 | meringues |
1 | vel bakpapier |
Snijd de mango in fijne blokjes van ongeveer 1 x 1 centimeter. Halveer de passievruchten en schep de pitjes eruit. Klop de slagroom met de kristalsuiker tot stijve pieken. Rasp de witte chocolade. Smelt de chocolade au bain-marie. Strijk de gesmolten chocolade op een vel bakpapier dun uit. Laat uitharden in de diepvries.
Schep een derde van de slagroom door de vla. Meng voorzichtig, zodat het mengsel zo luchtig mogelijk blijft. Herhaal met de rest van de slagroom.
Haal de witte chocolade uit de diepvries en breek in scherven.
Leg de meringues op 4 bordjes. Schep op elke meringue een lepel van de mangoroom. Garneer met de blokjes mango, en de passievruchtpitjes. Maak af met mooie witte chocolade scherven, en serveer direct.
De prijs van dit gerecht is ongeveer €0,79 per persoon.
Niet meer verkrijgbaar
Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.
Herinnering actief!
Herinnering bevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.
Bevestiging van je e-mailadres