Gemakkelijk
10Min
4 Personen | |
---|---|
400 g | slagroomsoesjes (1 doos) |
1 | rode peper |
125 g | pure chocolade zeezout |
4 stuks | chocolade decoratie (zoals Prestige chocolade flikken of chocolade hulstblaadjes) |
Laat de soesjes volgens de aanwijzingen op de verpakking in 1 uur in de koelkast ontdooien.
Halveer de peper en verwijder met een scherp mesje de zaadjes en de zaadlijsten. Snijd het vruchtvlees in zo klein mogelijke blokjes.
Breek de chocolade in stukjes en verwarm au bain-marie (in een kom boven een pan met kokend water) tot de chocolade gesmolten is.
Dip de soesjes met de bovenkant in de gesmolten chocolade en strooi er wat rode peper over. Verdeel over 4 bordjes en garneer met de chocolade decoratie.
Voeg een eetlepel oploskoffie toe aan de chocoladesaus voor extra diepte aan de smaak.
De prijs van dit gerecht is ongeveer €1.17 per persoon.
Niet meer verkrijgbaar
Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.
Herinnering actief!
Herinnering bevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.
Bevestiging van je e-mailadres