Gemiddeld
10Min
40Min
6 Personen | |
---|---|
6 | Heerlijck Banket bokkenpootjes |
50 g | Milsani roomboter |
1 | Albona browniemix |
200 g | Verse frambozen |
200 g | Milsani crème fraîche |
Benodigdheden | |
Mixer met garde |
Verwarm de oven voor tot 160 °C. Hak de bokkenpootjes in grove stukken.
Klop de boter in een beslagkom met de mixer lichtgeel en romig. Voeg de browniemix met 100 ml water toe en meng dit op de laagste stand van de mixer. Klop het geheel vervolgens 1 minuut op halfhoge snelheid tot een glad beslag zonder klontjes.
Vouw de randen van de brownievorm uit de verpakking om en vul deze gelijkmatig met het beslag. Verdeel de bokkenpootjes over de bovenkant, ze moeten een beetje in het beslag zakken. Bak de brownie in 40 minuten gaar in de voorverwarmde oven.
Prak de frambozen grof met een vork en meng voorzichtig met de crème fraîche. Zorg dat de crème fraîche en frambozen niet helemaal mengen, zodat je een marmereffect creëert. Bewaar in de koelkast tot gebruik.
Snijd de bokkenpootjes-brownie in gelijke stukken en verdeel over bordjes. Garneer met de frambozenroom.
Niet meer verkrijgbaar
Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.
Herinnering actief!
Herinnering bevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.
Bevestiging van je e-mailadres