Gemakkelijk
30Min
30Min
4 Personen | |
---|---|
4 | sneetjes vruchtenstol |
50 g | rietsuiker |
40 g | boter |
2 | appels |
150 g | aardbeien |
150 g | frambozen |
150 g | bramen |
1 tl | gemalen kaneel |
2 el | maïzena |
poedersuiker | |
4 el | crème fraîche |
Benodigdheden: | |
een ingevette ovenschaal | |
aluminiumfolie |
Verwarm de oven voor tot 180 °C. Verkruimel de sneetjes vruchtenstol en meng er met de toppen van de vingers de boter en 25 g suiker door zodat en kruimelig mengsel ontstaat.
Schil de appels, verwijder de klokhuizen en snijd de partjes in stukjes. Houd 4 kleine aardbeien apart voor de garnering. Maak de rest van de aardbeien schoon, snijd grote in vieren en halveer kleine aardbeien. Houd ook 4 bramen en 4 frambozen apart voor de garnering.
Schep de appelstukjes met de aardbeien, de bramen, de frambozen, 25 g suiker, het kaneelpoeder en de maïzena door elkaar. Verdeel het fruit over de ovenschaaltjes. Schep de stolkruimels erop.
Bak de crumbles in de voorverwarmde oven, in ± 25 minuten lichtbruin. Neem ze uit de oven en laat ze 15 minuten afkoelen. Bestuif ze met poedersuiker. Schep de crème fraîche erop en garneer met het achtergehouden fruit.
Niet meer verkrijgbaar
Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.
Herinnering actief!
Herinnering bevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.
Bevestiging van je e-mailadres