Gemakkelijk
20Min
4 Personen | |
---|---|
8 | sneetjes wit brood |
2 tl | verse tijmblaadjes |
2 | eieren |
250 ml | melk |
tl | zout |
Zwarte peper, naar smaak | |
50 g | roomboter |
100 g | truffelkaas jong belegen 50+ |
Snijd dikke plakken van het brood. Hak de tijm fijn. Kluts de eieren met de melk, het zout, de peper en de helft van de tijm los.
Verwarm een grote koekenpan met de boter en haal een paar sneetjes brood door het eimengsel. Bak het brood aan beide kanten goudbruin en krokant. Dit duurt ongeveer 3-5 minuten per kant. Herhaal met de rest van het brood.
Schaaf of rasp de truffelkaas. Verdeel de wentelteefjes over 4 borden of 1 grote schaal en verdeel er de kaas over. Garneer met de resterende tijmblaadjes.
Serveertip: Leg 1 gebakken wentelteefje op een bord, schaaf er wat van de heerlijke truffelkaas over en schep er wat gebakken plakjes champignon op. Top af met een plak ovengebakken ham. Garneer met tijmblaadjes.
De prijs van dit gerecht is ongeveer €1,03 per persoon.
Niet meer verkrijgbaar
Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.
Herinnering actief!
Herinnering bevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.
Bevestiging van je e-mailadres