Gemakkelijk
25Min
25Min
4 Personen | |
---|---|
4 | zoete aardappelen |
3 el | olijfolie |
3 el | grove mosterd |
4 el | olijfolie extra vierge |
4 el | citroensap |
1 el | agavesiroop |
1 | zakje gemengde bladsla |
50 g | grof gehakte pecannoten |
2 | appels |
2 | avocado's |
4 | venkelknollen |
Benodigdheden: | |
bakplaat bekleed met bakpapier |
Verwarm de oven voor tot 180 °C. Schil de zoete aardappelen en snijd deze in parten. Meng de aardappel met de olijfolie, 1 eetlepel mosterd en versgemalen peper en zout naar smaak. Verdeel de aardappelen over het met bakpapier beklede bakblik en rooster ze ± 25 minuten tot de aardappel zacht is.
Klop voor de dressing de olijfolie, met het citroensap, de agavesiroop en 2 eetlepels mosterd door elkaar. Breng op smaak met versgemalen peper en zout.
Neem de zoete aardappel uit de oven en laat afkoelen tot lauwwarm. Meng de spinazie, bladsla en zoete aardappel. Verdeel de appel, avocado en de pecannoten erover. Lepel de mosterddressing erover.
Voeg 200 g verbrokkelde feta toe.
Niet meer verkrijgbaar
Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.
Herinnering actief!
Herinnering bevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.
Bevestiging van je e-mailadres