Gemakkelijk
30Min
4 Personen | |
---|---|
2 | pakken hertenbiefstuk diepvries |
1 | bakje ovenaardappeltjes met rozemarijn |
1 | bakje haricots verts-rolletjes met spek |
50 g | boter |
1 | zakje paddenstoelensaus kant-en-klaar |
Ontdooi de hertenbiefstuk volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verwarm de oven voor op 180 °C en bak de aardappeltjes en haricots verts volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar.
Dep de hertenbiefstukken droog en bestrooi met zout en peper. Laat de boter goudbruin worden en bak de hertenbiefstukken aan beide zijden 3 minuten goudbruin. Laat ze uit de pan rusten onder aluminiumfolie.
Voeg de paddenstoelensaus al roerend toe aan de jus en laat zachtjes 2 minuten warm worden. Snijd de hertenbiefstukken naar wens in plakken. Serveer met de haricots verts, aardappeltjes uit de oven en de heerlijke paddenstoelensaus.
Dit gerecht kost ongeveer €2,99 per persoon.
Om de video af te spelen, klik op de link om de video af te spelen, klik op de link
Niet meer verkrijgbaar
Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.
Herinnering actief!
Herinnering bevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.
Bevestiging van je e-mailadres