Gemakkelijk
5Min
15Min
4 Personen | |
---|---|
8 | pita's |
500 g | kipgyros |
naar smaak | mosterd dille saus |
1 krop | ijsbergsla |
1 | komkommer |
500 g | tomaat |
1 | rode ui |
2 el | olijfolie |
Verwarm de pita’s in de oven zoals de verpakking beschrijft en bak de kipgyros gaar in de pan. Snijd de rode ui, tomaat en komkommer klein en laat deze even uitlekken. Was de sla en voeg de groenten bij de salade. Meng 2 eetlepels olijfolie met peper en zout en verdeel dit over de salade.
Vul de pita’s met de kipgyros, de sla en top af met de mosterd dille saus.
Niet meer verkrijgbaar
Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.
Herinnering actief!
Herinnering bevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.
Bevestiging van je e-mailadres