Gemiddeld
45Min
4 Personen | |
---|---|
1 | Sjalot |
100 g | Milsani roomboter |
1 el | Natuurazijn |
300 g | All Seasons doperwten |
1 | Citroen |
4 | Middelgrote eieren |
500 g | Prestige luxe pasta paddenstoelen-cantharellen-asiago kaas |
30 g | All Seasons rucola sla |
Snipper de sjalot. Verwarm een koekenpan op middelhoog vuur met de roomboter. Fruit hierin de sjalot en voeg wanneer de sjalot glazig begint te worden de doperwten toe. Rasp en pers de citroen. Breng de doperwten op smaak met peper, zout, citroenrasp en citroensap.
Breng een ruime pan met water aan de kook en voeg de azijn toe. Draai het vuur iets lager, maak met een lepel een draaikolk en pocheer de eieren ongeveer 4 minuten. Schep ze met een schuimspaan uit het water en laat iets uitlekken op keukenpapier.
Breng de pan met water opnieuw aan de kook. Kook de gevulde pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Giet de gevulde pasta af en voeg toe aan de botersaus met doperwten. Meng voorzichtig en verdeel over vier borden. Top af met de rucola en gepocheerde eieren, en serveer direct.
Niet meer verkrijgbaar
Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.
Herinnering actief!
Herinnering bevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.
Bevestiging van je e-mailadres