Gemakkelijk
45Min
4 Personen | |
---|---|
1 | bloemkool, in 4 dikke plakken |
blokje Parmezaanse kaas, in snippers | |
4 | el groene pesto |
50 g | pijnboompitten |
olijfolie | |
zout & peper |
Verwarm de oven voor op 180 °C. Vet een grote ovenschaal in met olijfolie.
Bestrooi de bloemkoolsteaks royaal met peper en zout en schik ze in de ovenschaal. Bak 10 minuten in de warme oven, keer de bloemkoolsteaks dan om en bak nog eens 10 minuten, tot ze gaar zijn.
Rooster de pijnboompitjes ondertussen in een droge koekenpan tot ze mooi bruin beginnen te kleuren. Let op, dit kan snel gaan! Houd je pan dus goed in de gaten en roer de pijnboompitjes af en toe door met een houten lepel.
Serveer de bloemkoolsteaks op een schaal en lepel over elke plak bloemkool een eetlepel pesto.
Maak de bloemkoolsteaks af met de geroosterde pijnboompitjes en de snippers Parmezaanse kaas.
Niet meer verkrijgbaar
Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.
Herinnering actief!
Herinnering bevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.
Bevestiging van je e-mailadres