Gemiddeld
5Min
25Min
4 Personen | |
---|---|
400 g | champignons |
8 | grote trostomaten |
1 1/2 el | fijngehakte verse Italiaanse kruiden |
4 el | Grana Padano (zakje à 100 g) |
3 el | olijfolie |
4 el | bloem |
2 | varkenshaasjes à 270 g |
2 | takjes tijm |
100 ml | kippenbouillon |
200 ml | slagroom |
Verwarm de oven voor tot 200 °C. Maak de champignons schoon en snijd ze in plakjes. Halveer de tomaten overdwars en zet ze op het bakblik. Schep de Italiaanse kruiden door de kaas en verdeel de kaas over de tomaathelften. Druppel er 1 eetlepel olijfolie over. Rooster de tomaten ± 20 minuten in de voorverwarmde oven.
Meng intussen op een bord de bloem met wat peper en zout. Snijd de varkenshaas in medaillons en haal deze door de gekruide bloem. Verhit 2 eetlepels olijfolie in een koekenpan en bak de varkensmedaillons rondom in 4-6 minuten bruin. Neem ze uit de pan en houd ze onder aluminiumfolie warm.
Bak de champignons al omscheppend 3 minuten op een hoog vuur. Voeg de bouillon, 1 takje tijm en de slagroom toe en breng alles aan de kook. Laat de saus op en hoog vuur iets inkoken. Verwijder het takje tijm en breng de saus op smaak met versgemalen peper en zout.
Serveer de varkenshaasmedaillons met de champignonsaus en de gegratineerde tomaten. Pluk de tijmblaadjes boven het vlees en de saus van het takje.
Lekker met gekookte aardappelen of tagliatelle bij.
Niet meer verkrijgbaar
Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.
Herinnering actief!
Herinnering bevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.
Bevestiging van je e-mailadres