Gemiddeld
35Min
6 Personen | |
---|---|
1 el | roomboter, op kamertemperatuur |
1 | luxe stol (1 kg) |
3 | eieren |
200 ml | volle melk |
125 ml | slagroom |
1 tl | gemalen kaneel |
2 tl | citroenrasp |
200 g | frambozen (vers of uit de diepvries) |
60 g | pecannoten |
1 el | poedersuiker |
1 | ronde quichevorm of ovenschaal |
Verwarm de oven voor op 180-200 graden.
Vet een ronde quichevorm of ovenschaal in met roomboter. Snijd de luxe stol in plakken van ongeveer 1,5 centimeter dik. Leg ze in een spiraal van buiten naar binnen in de vorm.
Kluts de eieren met de melk, slagroom, kaneel en citroenrasp los. Giet over de plakken stol in de vorm. Verdeel de frambozen erover en bak de bread & butter pudding 20-25 minuten in de oven tot het melkmengsel volledig is gestold.
Verwarm ondertussen een droge koekenpan en rooster hierin de pecannoten tot ze beginnen te geuren. Hak de pecannoten grof.
Haal de vorm uit de oven. Bestuif de bread & butter pudding met de poedersuiker en pecannoten.
De prijs van dit gerecht is ongeveer €1,65 per persoon.
Niet meer verkrijgbaar
Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.
Herinnering actief!
Herinnering bevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.
Bevestiging van je e-mailadres