Gemakkelijk
30Min
4 Personen | |
---|---|
2 | handsinaasappels |
200 ml | vers sinaasappelsap |
200 g | honing |
2 | zakjes vanille suiker |
1 | ons gedroogde abrikozen |
2 | ons mascarpone (of hüttenkäse) |
1 | pak American pancakes |
50 g | gemengde noten |
Evt. rode bessen |
Boen de sinaasappels goed schoon en snij ze in dunne plakken. Breng het sinaasappelsap met de honing en vanillesuiker roerend aan de kook. Leg de plakken sinaasappel erin. Laat 15 minuten zachtjes koken.
Haal dan de plakken sinaasappel eruit en laat het sinaasappelvocht inkoken tot een dikke siroop. Leg de plakken sinasappel voorzichtig weer in de siroop samen met de gedroogde abrikozen en laat ze hierin afkoelen.
Bereid de pancakes volgens de verpakking. Bestrijk een kant met mascarpone of hüttenkäse. Beleg ze elk met een plak gekonfijte sinaasappel en doormidden gesneden abrikozen. Stapel ze op elkaar en garneer met rode bessen, gedroogde abrikozen en met de grof gehakte noten.
Niet meer verkrijgbaar
Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.
Herinnering actief!
Herinnering bevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.
Bevestiging van je e-mailadres