Gemakkelijk
90Min
4 Personen | |
---|---|
400 g | flespompoen, geschild en in blokjes |
100 g | suiker |
1 el | kaneel (+extra) |
200 g | Valblanc verse roomkaas naturel |
250 ml | verse slagroom |
25 g | witte chocolade |
Kook de blokjes pompoen volledig gaar in een grote pan kokend water. Giet af en pureer of mix tot een gladde pompoenpuree. Laat volledig afkoelen. Roer er de suiker en de kaneel door en zet apart.
Doe de roomkaas in een grote mengkom en klop met de elektrische mixer glad en romig. Voeg de pompoenpuree toe aan de kom en meng goed.
Klop in een andere kom de slagroom stijf.
Spatel de slagroom dan voorzichtig door het pompoen-roomkaasmengsel.
Verdeel de mousse over glaasjes en laat een uurtje in de koelkast opstijven.
Haal uit de koelkast en maak de pompoenmousse af met extra kaneel en met wat fijn geraspte witte chocolade.
De prijs van dit gerecht is ongeveer €1,26 per persoon.
Niet meer verkrijgbaar
Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.
Herinnering actief!
Herinnering bevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.
Bevestiging van je e-mailadres