Gemakkelijk
40Min
20Uur
4 Personen | |
---|---|
125 g | zachte boter |
125 g | kristalsuiker |
2 | eieren |
125 g | zelfrijzend bakmeel |
snufje | zout |
snufje | kaneel |
2 | eetlepels melk |
400 g | Valblanc verse roomkaas Naturel |
3 | eetlepels poedersuiker (+ extra) |
handje | M&M’s, de groene en de rode |
hagelslag, om te decoreren | |
ook nodig: 12 vormpjes voor cupcakes |
Verwarm de oven voor op 180 graden. Zet een bakvorm klaar met 12 cupcakevormpjes.
Klop de zachte boter met de suiker luchtig met een garde of je elektrische mixer. Voeg de eieren één voor één toe. Voeg ook de vanillesuiker, het zelfrijzend bakmeel, het zout en de kaneel toe en roer alles voorzichtig om. Voeg tot slot de melk toe en roer tot een gelijkmatig deeg.
Verdeel het deeg over de vormpjes en plaats de cupcakes 20 minuten in de warme oven. Laat de cakejes afkoelen op een rooster.
Doe de inhoud van de bakjes roomkaas in een mengkom en voeg 3 eetlepels poedersuiker toe. Klop de roomkaas een beetje los en doe de vulling in een spuitzak.
Spuit een mooie roomkaastopping op elke cupcake. Decoreer met een beetje hagelslag, de rode en groene M&M’s en met wat extra poedersuiker.
Serveer de makkelijke kerst cupcakes onmiddellijk nadat je de roomkaas hebt toegevoegd.
De prijs van dit gerecht is ongeveer €0,49 per persoon.
Niet meer verkrijgbaar
Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.
Herinnering actief!
Herinnering bevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.
Bevestiging van je e-mailadres