Gemiddeld
3Uur 20Min
6 Personen | |
---|---|
160 g | witte chocolade |
240 ml | kokosmelk |
3 | eieren, gesplitst |
2 | kiwi's, in stukjes |
1/2 | mango, in blokjes |
1/2 | banaan, in blokjes |
blaadjes munt |
Kokos en tropisch fruit: het is een gouden duo. In dit recept combineren we die twee in een romig kokostoetje met kiwi, mango en meloen.
Verwarm de kokosmelk met de witte chocolade in een steelpannetje op laag vuur en roer tot de chocolade is opgelost. Spatel het kokosmengsel in een mengkom en laat helemaal afkoelen.
Voeg de eidooiers toe en roer ze met een garde door het kokosmengsel.
Mix in een andere kom de eiwitten tot stijve pieken met een elektrische mixer. Spatel ook de eiwitten voorzichtig door het kokosmengsel. Gebruik je spatel om alles door elkaar te roeren.
Verdeel dit mengsel over glaasjes. Plaats minstens drie uur in de koelkast om op te stijven. Maak het romige kokostoetje daarna af met het in blokjes gesneden tropisch fruit en een paar blaadjes verse munt.
De prijs van dit gerecht is ongeveer €0,81 per persoon.
Niet meer verkrijgbaar
Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.
Herinnering actief!
Herinnering bevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.
Bevestiging van je e-mailadres