Gemakkelijk
5Min
30Min
3-4 Personen | |
---|---|
100 g | Fairtrade pandanrijst |
400 g | scharrelkipfilets |
400 g | roerbakmix champignons |
1 el | kokosolie |
1 pakje | Fairtrade kokosmelk |
1 pakje | Fairtrade curry |
1 | Fairtrade limoen |
1/2 | rode peper |
naanbrood | |
peper en zout | |
Benodigdheden | |
wok | |
theedoek | |
kookpan | |
oven |
Kook de rijst gaar volgens de bereidingswijze op de verpakking. Een goede graadmeter is één vingerkootje water boven de rijst. Zodra de rijst klaar is, leg je een schone theedoek over de pan met de deksel erop.
Snijd de kipfilets in blokjes. Verhit de olie in de wok met 1 eetlepel currypasta. Voeg de stukjes kip toe en bak ze enkele minuten. Doe de roerbakmix erbij en wok alles nog ongeveer 2 minuten.
Mix nu de currypasta samen met de kokosmelk door de kip en groenten. Roer alles goed door elkaar en breng de curry aan de kook. Laat de curry ongeveer 5 minuten doorkoken.
Bak het naanbrood in de oven volgens de bereidingswijze op de verpakking. Proef de curry en voeg naar smaak limoensap en peper/zout toe. Garneer de curry eventueel met fijngehakte rode peper.
Vervang de kip eens door kikkererwten en cashewnoten. Kook de rijst in kokosmelk.
Niet meer verkrijgbaar
Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.
Herinnering actief!
Herinnering bevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.
Bevestiging van je e-mailadres