Gemakkelijk
25Min
20Min
4 Personen | |
---|---|
225 g | bladerdeeg, ontdooid |
2 teentjes | knoflook |
5 | tomaten |
2 | grote rode uien |
klontje | boter |
1 el | rietsuiker |
1 tl | tijm |
Verwarm de oven voor op 200 graden. Bekleed een bakplaat met bakpapier. Rol het bladerdeeg uit op de plaat en zorg dat goed aansluit. Prik met een vork wat gaatjes in het deeg. Hak de knoflook fijn. Snijd de tomaten in plakken en verdeel deze over het deeg. Strooi de knoflook erover
Snijd de rode uien in dunne ringen. Laat de boter smelten in een koekenpan. Bak de rode ui op laag vuur tot ze karameliseren. Dat duurt ongeveer 15 minuten. Voeg dan de suiker toe en roer tot deze helemaal is gesmolten en de uien plakkerig zijn.
Verdeel de uien over de tomaten op de plaattaart. Bestrooi met de tijm. Bak de taart in 20 minuten goudbruin en gaar.
De prijs van dit gerecht is ongeveer €0,74 per persoon.
Niet meer verkrijgbaar
Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.
Herinnering actief!
Herinnering bevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.
Bevestiging van je e-mailadres