Gemakkelijk
25Min
25Min
4 Personen | |
---|---|
225 g | bladerdeeg, ontdooid |
1 | aubergine |
2 | wortelen |
200 g | brie |
1/2 el | oregano |
3 | eieren |
100 ml | slagroom |
Verwarm de oven voor op 200 graden. Bekleed een taartvorm met bakpapier. Schil de wortelen. Snijd deze net als de aubergine in de lengte in dunne plakken. Dat kan je ook doen met een mandoline of voorzichtig met een kaasschaaf. Snijd ook de brie in lange dunne plakken.
Bedek de bodem van de taartvorm met bladerdeeg. Druk goed aan zodat er nergens gaten in de bodem zitten. Leg de plakken groenten om en om op de zijkant in de vorm. Werk van buiten naar binnen zodat er een soort bloem ontstaat. Druk de plakjes brie op verschillende plekken tussen de groenteplakken.
De prijs van dit gerecht is ongeveer €1,42 per persoon.
Niet meer verkrijgbaar
Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.
Herinnering actief!
Herinnering bevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.
Bevestiging van je e-mailadres