Gemakkelijk
10Min
15Min
4 Personen | |
---|---|
200 g | bladerdeeg, ontdooid |
2 teentjes | knoflook |
1 | sjalot |
150 g | spinazie |
100 g | roomkaas |
150 g | gerookte zalm |
1 | ei |
Verwarm de oven voor op 200 graden. Bekleed een bakplaat met bakpapier. Hak de knoflook fijn en snipper de sjalot. Hak de spinazie fijn.
Verhit een scheutje olijfolie in een koekenpan. Fruit de ui en sjalot een paar minuten. Voeg dan de spinazie toe en laat deze slinken. Breng op smaak met zout en peper. Laat afkoelen. Snijd de bladerdeegplakjes in vieren. Snijd de zalm in kleine snippers.
Besmeer ieder stukje met een beetje roomkaas. Schep er een beetje van het spinaziemengsel op en wat zalmsnippers. Vouw dan de randen naar elkaar toe zodat er een klein pakketje ontstaat. Druk de pakketjes dicht zodat ze lijken op bonbons of dumplings.
Kluts het ei. Bestrijk alle pakketjes met een laagje ei. Bak de hapjes 15 minuten in de oven tot ze goudbruin zijn.
De prijs van dit gerecht is ongeveer €1,76 per persoon.
Niet meer verkrijgbaar
Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.
Herinnering actief!
Herinnering bevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.
Bevestiging van je e-mailadres