Gemiddeld
10Min
20Min
4 Personen | |
---|---|
2 | pakjes vegetarische wokreepjes |
250 g | basmatirijst |
1 | courgette |
250 g | oesterzwammen |
200 g | sperziebonen |
1 teentje | knoflook |
1 | limoen |
2 el | olijfolie |
peper en zout |
Pel het teentje knoflook en snipper fijn. Scheur de oesterzwammen in hapklare repen. Spoel de courgette onder koud stromend water af, snijd in de lengte doormidden en snijd daarna in halve maantjes. Haal de sperziebonen af en snijd in drieën.
Doe de sperziebonen in een steelpan met ruim kokend water en kook circa 8 minuten.
Verhit een wokpan met olijfolie op een hoog vuur. Doe de knoflook in de pan en laat even stoven.
Giet de sperzieboontjes af en laat even uitlekken. Kook de rijst gaar volgens de bereidingswijze op de verpakking.
Doe de sperzieboontjes en de wokreepjes bij de knoflook in de pan en roer om.
Voeg de courgette toe en laat even meestoven. Doe daarna de oesterzwammen in de pan en roerbak tot alle groenten beetgaar zijn.
Serveer het wokgerecht met de rijst en werk af met een partje limoen.
Gebruik in plaats van rijst eens Chinese mie.
Niet meer verkrijgbaar
Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.
Herinnering actief!
Herinnering bevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.
Bevestiging van je e-mailadres