Gemakkelijk
35Min
4 Personen | |
---|---|
400 g | spaghetti |
2 blikjes | tomatenblokjes |
2 | uien |
1 stengel | selderij |
2 teentjes | knoflook |
1 | courgette |
1 el | honing |
24 | vegetarische balletjes |
2 el | oregano |
2 el | basilicum |
snufje | zout en peper |
4 el | geraspte Grana Padano |
3 el | bakken en braden boter |
Snipper de uien en het teentje knoflook fijn. Snijd de courgette en de selderij in kleine stukjes.
Verhit 2 eetlepels bakken en braden in een pan. Bak de ui en de knoflook glazig.
Voeg de courgette en de selderij toe en bak even aan. Voeg daarna de tomatenblokjes toe en breng op smaak met oregano en basilicum, zout en peper. Voeg de honing toe en laat 25 minuten inkoken op een laag vuurtje.
Kook ondertussen de spaghetti in ruim water gaar.
Smelt 1 eetlepel bakken en braden boter in een pan en bak de vegetarisch balletjes kort aan.
Giet de spaghetti af en spoel kort met koud water. Serveer de gekookte spaghetti met de saus en de balletjes. Werk af met de geraspte Grana Padano.
Niet meer verkrijgbaar
Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.
Herinnering actief!
Herinnering bevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.
Bevestiging van je e-mailadres