Gemakkelijk
10Min
10Min
4 Personen | |
---|---|
400 g | spaghetti |
2 | aubergine |
500 g | tomaten |
1 blik | tomatenblokjes |
1 | grote rode ui |
2 tenen | knoflook |
1 zakje | parmezaan snippers |
Kook de spaghetti zoals de verpakking beschrijft. Snipper de ui en snijd de courgette in blokjes. Fruit de ui aan in de pan met twee tenen geperste knoflook. Voeg hier de aubergine aan toe na een tijdje en bak deze goudbruin.
Voeg hier vervolgens de tomatenblokjes aan toe en meng goed door elkaar. Breng op smaak met peper en zout en eventueel wat Italiaanse kruiden. Snijd de tomaten in partjes en doe deze bij de saus. Laat met de deksel op de pan even goed inkoken en voeg de spaghetti toe wanneer deze gaar is met drie eetlepels kookvocht.
Roer de spaghetti goed door de saus en serveer vervolgens met de Parmezaanse kaas.
Niet meer verkrijgbaar
Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.
Herinnering actief!
Herinnering bevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.
Bevestiging van je e-mailadres