Gemakkelijk
20Min
45Min
4 Personen | |
---|---|
2 pakjes | tofu |
1 doosje | trostomaatjes |
1 zak | verse spinazie |
8 | vastkokende aardappelen |
1 teentje | knoflook |
6 el | olijfolie |
snufje | nootmuskaat |
peper | |
grof zeezout |
Verwarm de oven voor op 220 °C. Spoel daarna de aardappelen onder koud stromend water en snijd in partjes. Besprenkel met 2 eetlepels olijfolie en kruid met peper en zout. Pel en pers de knoflook. Doe de aardappelpartjes en de knoflook in een ovenschaal. Bak de aardappeltjes in 30 à 40 minuten gaar in de oven. Roer elke 10 minuten door.
Snijd de tofu in plakjes, marineer de plakjes in 2 eetlepels olijfolie en kruid aan elke kant met peper en zout.
Spoel de tomaatjes onder koud stromend water en doe ze in de ovenschaal bij de aardappelen. Sprenkel er wat olijfolie over en kruid met peper en zout. Zet de tomaatjes 15 minuten in de oven bij de aardappelen.
Spoel de spinazie onder koud stromend water. Zet een pan met 1 eetlepel olijfolie op het vuur en doe er de spinazie in. Kruid met een snuifje nootmuskaat, peper en zout en laat de spinazie slinken.
Zet een pan met antiaanbaklaag op het vuur en bak de gemarineerde tofuplakjes tot ze een korstje krijgen. Serveer de tofu met de spinazie, de ovenaardappeltjes en de trostomaatjes.
Niet meer verkrijgbaar
Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.
Herinnering actief!
Herinnering bevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.
Bevestiging van je e-mailadres