Gemakkelijk
30Min
3 Personen | |
---|---|
100 g | feta |
1 blik | tomatenblokjes |
1 tl | cayennepeper |
1 tl | paprikapoeder |
1 tl | sambal Oelek |
3 | verse eieren |
100 g | verse spinazie |
4 takjes | koriander |
2 | rode paprika's |
2 teentjes | knoflook |
1 | ui |
1 el | olijfolie |
peper en zout |
Was de paprika’s en snijd in reepjes. Pel de knoflook en de ui en snijd fijn. Was de spinazie en zet aan de kant.
Warm de olijfolie op in een grote pan en stoof de knoflook en de ui aan. Voeg de paprikareepjes toe en bak een paar minuten tot ze bijna gaar zijn. Breng op smaak met cayennepeper, paprikapoeder en sambal.
Voeg de tomatenblokjes en de spinazie aan de pan toe, roer om en laat enkele minuten pruttelen. Breng op smaak met peper en zout.
Breek de eieren voorzichtig in de pan en verkruimel de feta over de Shakshuka. Laat op een laag vuurtje pruttelen tot de eieren gaar zijn. Haal de pan van het vuur en werk af met korianderblaadjes.
Niet meer verkrijgbaar
Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.
Herinnering actief!
Herinnering bevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.
Bevestiging van je e-mailadres