Gemakkelijk
30Min
4 Personen | |
---|---|
4 | vegetarische kaasschnitzel |
250 g | pasta |
80 g | Parmezaanse kaas |
100 g | zongedroogde tomaat |
250 g | mini trostomaten |
2 | uien |
2 teentjes | knoflook |
5 el | olijfolie |
basilicum | |
peper en zout |
Week de zongedroogde tomaten 10 minuten in water. Was en halveer de mini smaaktrostomaatjes. Pel de uien en knoflook en snipper fijn.
Kook de pasta gaar volgens de bereidingswijze op de verpakking. Laat de zongedroogde tomaten uitlekken en snijd in fijne reepjes.
Doe 3 eetlepels olijfolie in een pan en bak de ui en knoflook. Voeg de mini smaaktrostomaatjes en de zongedroogde tomaten toe en laat 2 minuten zachtjes sudderen.
Bak de kaasschnitzels goudbruin in een pan met 2 eetlepels olijfolie. Giet de pasta af en doe bij de tomaten in de pan. Meng goed door elkaar. Breng op smaak met peper en zout. Werk af met wat Parmezaanse kaas en enkele blaadjes basilicum.
Niet meer verkrijgbaar
Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.
Herinnering actief!
Herinnering bevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.
Bevestiging van je e-mailadres