Gemakkelijk
30Min
40Min
4 Personen | |
---|---|
400 g | vegetarisch biologisch kruimgehakt |
8 | tortillawraps |
2 blikken | tomatenblokjes |
1 blikje | tomatenpuree |
1 blik | witte bonen in tomatensaus |
250 g | volle yoghurt |
2 | uien |
2 teentjes | knoflook |
1/2 bosje | peterselie |
cayennepeper | |
peper en zout |
Pel de uien en knoflook en snipper fijn.
Was de peterselie en hak fijn.
Doe olijfolie in een pan en bak het kruimgehakt goudbruin.
Voeg de uien en knoflook toe en bak 4 minuten op een zacht vuur.
Voeg de tomatenblokjes en tomatenpuree toe en laat een halfuurtje sudderen.
Doe de boontjes erbij en laat 5 minuten zachtjes koken.
Kruid met peper, zout en cayennepeper.
Doe op elke wrap een schep chili sin carne en werk af met een lepel yoghurt en wat peterselie.
Probeer dit recept ook eens met kidneybonen en wat maïs of gebruik onze Mexicaanse bonenschotel voor het gemak.
Niet meer verkrijgbaar
Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.
Herinnering actief!
Herinnering bevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.
Bevestiging van je e-mailadres