Gemakkelijk
15Min
4 Personen | |
---|---|
400 g | mie |
plantaardige olie | |
1 | paksoi, in stukjes |
200 g | gesneden snijbonen |
3 el | pindakaas |
4 el | sojasaus |
1 el | sambal (+ extra) |
1 | limoen, in partjes |
125 g | taugé |
1 | stengel bosui, in ringetjes |
1 handje | cashews, heel fijn gehakt |
Kook de mie volgens de verpakking en giet af.
Verhit een scheut olie in een wokpan en pak de boontjes en de paksoi tot ze knapperig zijn. Bewaar eventueel een beetje van het groen van de paksoi voor de afwerking.
Roer de sojasaus met de pindakaas en de sambal in een kommetje. Schenk dit bij de groenten en roer goed. Voeg de noedels toe aan de pan en schep alles door elkaar.
Verdeel de bami over kommen en maak af met de taugé, de bosui en de cashews. Serveer de vegetarische bami met een partje limoen en – voor wie van pittig houdt – eventueel wat extra sambal.
De prijs van dit gerecht is ongeveer €0,97 per persoon.
Niet meer verkrijgbaar
Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.
Herinnering actief!
Herinnering bevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.
Bevestiging van je e-mailadres