Gemakkelijk
10Min
2 Personen | |
---|---|
2 | steenovenbroodjes om af te bakken (of schnittbroodjes) |
1/3 | rode kool, in fijne reepjes |
1 | grote wortel, in dunne reepjes |
1 | flinke eetlepel mayonaise |
2/4 | theelepel kerriepoeder |
peper en zout | |
snuf suiker | |
klontje boter | |
2 | vegan schnitzels |
Bak de afbakbroodjes volgens de verpakking.
Doe de groenten, mayonaise, het kerriepoeder, een snuf peper en zout en een snuf suiker in een kom en roer goed.
Laat de boter smelten in een koekenpan en bak de schnitzels goudbruin.
Prak ondertussen de avocado’s fijn in een kommetje. Snijd een halve tomaat in kleine blokjes en meng ze door de geprakte avocado. Breng de guacamole op smaak met flink wat limoensap, een snufje komijn en zout en peper. Snijd de rest van de tomaat in plakken en leg ze opzij. Snipper de rode ui fijn en leg die ook opzij.
Snijd de broodjes doormidden en beleg met de schnitzels. Verdeel de coleslaw op de schnitzels en zet meteen je tanden in dit lekkere vegetarische broodje.
De prijs van dit gerecht is ongeveer €1,65 per persoon.
Niet meer verkrijgbaar
Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.
Herinnering actief!
Herinnering bevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.
Bevestiging van je e-mailadres