Crispy Smashed Potato

Crispy Smashed Potato

Gemakkelijk

30Min

30Min

1 Personen
30-35 g Vastkokende aardappelen
snufje zout
Mail recept

Hoe maak je een smashed patato?

1.     Kook de aardappelen gaar. Halveer, na het koken, de hele grote aardappels over de lengte.

2.     Leg de aardappels tussen 2 vetvrije papiertjes en plet ze door ze met de hulp van een snijplank stevig aan te drukken. Vries in tot ze hard zijn.

3.     Vervolgens haal je ze een keer door de aardappelzetmeel en frituur je ze goudbruin in de olie op 180 graden. Laat uitlekken en bestrooi met zout.

Mail recept
Herinnering voor
Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering over de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Je e-mailadres wordt alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als je zelf de ontvanger bent of indien je weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van je e-mailadres

Je  ontvangt van ons een e-mail om je e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch