Gemakkelijk
15Min
4 Personen | |
---|---|
500 g | Triangoloni met eekhoorntjesbrood (paddenstoelen) |
200 ml | verse slagroom |
20 g | Parmigiano reggiano |
50 g | pijnboompitten, geroosterd |
2 | teentjes knoflook, geperst |
1 | witte ui, fijngesnipperd |
Olijfolie |
Verhit een scheut olijfolie op medium vuur en bak de knoflook en de ui tot de uien beginnen te zweten.
Voeg de room toe en kruid af met zout en peper. Draai het vuur lager.
Kook de verse pasta volgens de verpakking in ruim gezouten water.
Rasp de Parmezaan in de room en roer goed met een garde.
Schep de pasta op een bord, schep er wat van de roomsaus over en maak af met de geroosterde pijnboompitjes.
Niet meer verkrijgbaar
Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.
Herinnering actief!
Herinnering bevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.
Bevestiging van je e-mailadres