Biefstuk
Biefstuk is een luxer stuk rundvlees. In restaurants of tijdens speciale gelegenheden kiezen mensen vaak voor een biefstuk. Dit stuk vlees is op drie manieren te bereiden. De opties variëren tussen rare, medium rare en well done. Bij een rare biefstuk ligt de kerntemperatuur van de biefstuk tussen 50 en 55 graden. De binnenkant van het vlees is dan nog erg rood. Een well done, ook wel een doorbakken biefstuk, heeft een kerntemperatuur tussen 70 en 75 graden. Dit vergt tijdens het eten misschien iets meer kauwbewegingen, maar is net zo lekker. De ‘medium rare’ zit hier uiteraard tussenin. Het is handig om tijdens het bakken van een biefstuk van ALDI een stopwatch of timer te gebruiken, om zo de perfecte biefstuk te bakken.
Bak de ideale biefstuk op de BBQ!
Het prepareren van de perfecte biefstuk vergt een scherp oog voor detail. In een koekenpan is het makkelijker om een biefstuk op gaarheid te timen. Bij het bereiden van een biefstuk op de BBQ adviseren we om een vleesthermometer te gebruiken. Houd daarmee de kerntemperatuur van de biefstuk in de gaten. Gewenste kerntemperatuur bereikt? Wikkel de biefstuk dan in een vel aluminiumfolie en laat de biefstuk nog even op de BBQ liggen. Schep tijdens het eten een klontje kruidenboter op het bord. Geniet zo van iedere hap.
Niet meer verkrijgbaar
Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.
Herinnering actief!
Herinnering bevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.
Bevestiging van je e-mailadres