Gemakkelijk
15Min
4 Personen | |
---|---|
5 | waspenen of wortels |
¼ | komkommer |
100 g | Flavours of the sun hummus naturel |
1 tl | olijfolie |
75 g | Schwarzälder schinken |
100 g | jonge kaas, in blokjes |
4 | mini mozarellabolletjes |
5 | cherrytomaatjes |
½ | zakje Prestige groentechips |
4 | gevulde dadels |
Prestige dadelbrood | |
cocktailprikkers |
Schil de wortels met een dunschiller en snijd de wortels in de lengte in vieren of halveer ze en zet ze in een glaasje. Snijd de komkommer in dunne plakjes.
Doe de hummus in een schaaltje ,druppel er de olijfolie over. Prik een mozzarella met een cherrytomaatje aan een cocktailprikker en doe dat met alle mozzarellabolletjes.
Zet het schaaltje hummus op een platte schaal, houten plank of groot bord. Verdeel de mozzarellaspiesjes, dadels en groentenchips erover en leg de plakjes komkommer, Schwarzwälder schinken en kaasblokjes ertussen. Snijd de kaas in blokjes en serveer op plakjes gesneden dadelbrood.
Niet meer verkrijgbaar
Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.
Herinnering actief!
Herinnering bevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.
Bevestiging van je e-mailadres