Gemakkelijk
80Min
9 Personen | |
---|---|
300 g | melkchocolade, in stukjes |
Flinke hand kruidnoten, in stukjes | |
100 g | witte chocoladeletter, in stukjes |
175 g | marsepeinbroodje, in stukjes |
Extra: bakvorm (± 24 x 24 cm) bekleed met bakpapier |
Smelt de stukjes melkchocolade au bain-marie. Dat wil zeggen: laat water in een steelpannetje koken, plaats daar een hittebestendige kom op en laat de chocolade smelten in die kom. Doe de gesmolten chocolade in een mengkom.
Ondertussen heb je tijd om de kruidnoten, de chocoladeletter en de marsepein in stukjes te snijden.
Schep ongeveer ¾ van de stukjes door de gesmolten chocolade en roer alles door elkaar.
Stort dit in de met bakpapier beklede bakvorm.
Je kunt wasspelden of knijpers gebruiken om het bakpapier op zijn plaats te houden.
Verdeel de resterende stukjes over de bovenkant van de chocolade.
Zet de bakvorm nu minstens één uur in de koelkast zodat de chocolade hard kan worden.
Snijd de rocky road daarna in ongeveer 9 stukken en deel je Sinterklaas snoepgoed uit aan iedereen die je liefhebt.
De prijs van dit gerecht is ongeveer €0,60 per persoon.
Niet meer verkrijgbaar
Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.
Herinnering actief!
Herinnering bevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.
Bevestiging van je e-mailadres