Gemakkelijk
30Min
6 Personen | |
---|---|
2 | blikken tomatenblokjes |
zout & peper | |
150 g | gerookte kipfilet, in stukjes gescheurd |
12 | grote tortilla wraps |
75 g | geraspte kaas voor ovenschotels |
200 g | crème fraîche |
1 | avocado |
1 | limoen, in partjes |
1 el | koriander, fijn gesnipperd |
Verwarm de oven voor tot 200 graden.
Doe de tomatenblokjes in een kom en breng op smaak met zout en peper. Voeg de gescheurde kipreepjes toe en roer alles door elkaar.
Haal de wraps uit de verpakking en knip elke wrap in twee gelijke helften. Zet een ovenbestendig bord (of een met bakpapier bedekte ovenschaal) klaar. Rol elke tortillahelft tot een hoorntje en vul met de tomatenvulling. Leg alle hoorntjes in een cirkel op het bord of op de bakplaat en bedek met een laagje van de geraspte kaas.
Plaats de tortillakrans 25 minuten in de warme oven, tot de wraps een beetje bruin zijn en de kaas mooi gesmolten is.
Doe de crème fraîche ondertussen in een kommetje en prak het vruchtvlees van de avocado in een ander kommetje. Voeg het sap van ¼ limoen toe aan de avocado en roer tot een snelle guacamole.
Haal de tortillakrans uit de oven en maak af met wat fijn gesnipperde koriander. Serveer met de sausjes.
De prijs van dit gerecht is ongeveer €1,35 per persoon.
Niet meer verkrijgbaar
Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.
Herinnering actief!
Herinnering bevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.
Bevestiging van je e-mailadres