Gemakkelijk
30Min
4 Personen | |
---|---|
2 | preien |
1 kg | aardappels |
2 blikjes | zalm |
1 fles | honing-mosterd dressing |
150 ml | crème fraîche |
zout en peper naar smaak |
Schil de aardappels en snijd in stukjes. Kook de aardappelblokjes in een grote pan tot ze zacht zijn, ongeveer 15-20 minuten.
Ondertussen, snijd je de prei in dunne ringen. Spoel de prei grondig af en verhit een beetje boter of olie in een grote koekenpan en bak de prei op middelhoog vuur tot deze zacht en lichtbruin is, ongeveer 5 minuten. Breng op smaak met zout en peper.
Voeg de zalm toe aan de prei in de koekenpan en roer alles door tot de zalm is verwarmd.
Giet de aardappelblokjes terug in de pan en voeg de crème fraîche en honing-mosterd dressing toe. Stamp de aardappels en meng goed tot je een smeuïge puree hebt.
Voeg het zalm-prei mengsel toe aan de aardappelpuree en meng alles goed door elkaar.
Proef de stamppot en breng op smaak met extra zout, peper, of honing-mosterd dressing naar wens.
Niet meer verkrijgbaar
Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.
Herinnering actief!
Herinnering bevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.
Bevestiging van je e-mailadres