Gemakkelijk
30Min
6 Personen | |
---|---|
300 g | kabeljauw, ontdooid |
100 g | grote garnalen |
1 | kleine rode ui |
rode peper | |
1 | bosje koriander |
4 cm | verse gember |
1 | limoen |
1 | ei |
2 el | bloem |
3 el | sojasaus |
75 g | chilisaus |
Dep de ontdooide kabeljauw goed droog. Hak de kabeljauw en de garnalen in grove stukken en maal fijn in een keukenmachine. Heb je geen keukenmachine? Hak de kabeljauw en garnalen dan zo fijn mogelijk met een koksmes.
Snipper de rode ui. Hak de rode peper en de koriander fijn. Rasp de gember en de schil van de limoen. Snijd de limoen in partjes. Voeg de rode ui, rode peper, koriander, twee derde van de gember en de limoenrasp toe aan de vis.
Voeg een theelepel limoensap, het ei, de bloem en 2 eetlepels sojasaus toe aan het vismengsel. Meng kort tot een egale massa en vorm balletjes van ongeveer 35-40 gram. Plet de balletjes tot kleine viskoekjes.
Verwarm een grote koekenpan met een scheut zonnebloemolie en bak hierin de viskoekjes aan beide kanten goudbruin en krokant. Meng ondertussen de chilisaus met de resterende sojasaus en gember. Serveer de viskoekjes met de chili-sojadip.
De prijs van dit gerecht is ongeveer €1,98 per persoon
Niet meer verkrijgbaar
Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.
Herinnering actief!
Herinnering bevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.
Bevestiging van je e-mailadres